Julklappstips

Julklappstips

27/10, 2023

Här nedan listar jag i prisklass-ordning mina absoluta favoriter som passar utmärkt som julklapp till dina nära och kära. 

1. Ljussläckaren - Dessa ljussläckare är den ultimata utsmyckningen till kronljus som även fungerar som en extra säkerhetsåtgärd vid glömda, tända ljus. Klappade och klara kommer de direkt ned i brevlådan i söta små röda sammetspåsar och till en billig peng.

Tips! Du hittar dem här med mängdrabatt, köp fler och spara mer. "Ljussläckaren" 

Färg: Mässing & Silver


2. Armbandsladdaren - Har du någon i din närhet som är dålig på att ta med sig laddare och konstant har slut på batteri i mobilen? Då kanske Armbandsladdaren kan vara en bra julklapp. Detta armband är stilrent och har en inbyggd laddningssladd och den kommer till ett bra pris! 

Du hittar Armbandsladdaren här

Färg: Svart

3. Bärbar Nödradio med Vev - Förra årets stora julklapps-hit! Denna står fortfarande högt upp på listan och är otroligt uppskattad som julklapp hos många. Är du osäker på vad du ska köpa i julklapp, varför inte ge bort trygghet? Denna radio är det ultimata valet om ström slås ut då den kan laddas via solceller och vev. Du kan även ladda upp dina andra enheter med hjälp av egen laddningssladd och radion. Radion kommer i en fyrkant kartong som gör den enkel att slå in som julklapp.

Färg: Röd

4. Julboxen 2023 - Nytt för i år! Vill du ha en färdig-inslagen julklapp med en blandning av smarta produkter, då är Julboxen 2023 ett bra val. Här får du en blandning av smarta produkter till ett otroligt bra pris. 

Ta del av paket-priset här

Rekommenderade produkter