För din verksamhet


Har du det viktiga ansvaret för att köpa in skyddsartiklar och produkter för att säkerställa säkerhet, en god hygien och renlighet på ert företag, en vårdinrättning eller en mottagning?

Är du representant för ett företag eller en kommun och vill göra en större beställning? Maila oss på [email protected] med din förfrågan. Vi erbjuder större rabatter vid stora beställningar till kommuner, landsting och företag.

På Krisskydd är det enkelt att vara kund och behöver du hjälp finns vi alltid här för dig. Vi är flexibla och arbetar endast med seriösa leverantörer för att kunna levererera de artiklar just du har behov av.

Vi hjälper dig gärna med lagerhållning. Detta kan vara mycket värdefullt om ni saknar egna lagerytor och vill kunna säkra produkter inför kommande behov. Vi har ett stort lager på över 7000 m² utanför Lindesberg där du kan få din egna lagerplats. När du behöver dina varor kontaktar du oss och vi ser till att leverera inom 1-3 arbetsdagar.

  • Alla produkter möter strikta kvalitetskrav

  • 1-3 dagars leverans av lagervaror

  • Alltid fri frakt

  • Krisskydd Lager - ditt lager hos oss

Tack vare Krisskydds strategiska placering i hjärtat av Bergslagen strax utanför Lindesberg, har vi möjlighet att snabbt leverera nödvändiga artiklar till hela landet.