Expresstält - 3 sekunder

Camping har aldrig varit så enkelt som med Krisskydds expresstält.


Gratis fraktalternativ


 Nyhet 2024: Produkt med förbättrad kvalité! Krisskydd har förbättrat kvalitén på tältpinnar och material.

Är du redo för sommarens camping-tillfällen? Eller vill du vara säker på att ha ett "bärbart hem" som du enkelt kan ta med dig överallt? Det har aldrig varit så enkelt som nu, tack vare Krisskydds expresstält.

Detta tält är utrustat med den senaste avancerade självlåsningsmekanismen som gör att det endast tar ett ögonblick att montera upp ditt tält.

Tack vare den senaste tekniken behövs bara en person för att sätta upp tältet och det tar bara några sekunder. Det här ger dig mer tid att njuta av det vackra landskapet och skapa oförglömliga minnen med dina nära och kära. Du kan se fram emot en avkopplande campingupplevelse.

Expresstälten är fristående och det kommer färdigmonterat i en väska och är redo att användas direkt. Inget mer letande efter rätt pinne, vilket gör det enklare, snabbare och problemfritt att sätta upp.

Det tar bara 3 enkla steg att sätta upp och 3 enkla steg att ta ner, vilket ger dig mer tid att koppla av och rensa huvudet.
Tänk vilken tid du kommer att spara över de kommande åren!

Att packa ihop tältet efter din campingresa blir ett rent nöje med expresstältet. Med hjälp utav tältets förmonterade ram blir det enkelt att fälla ihop och packa ner tältet i väskan. 

Expresstältet har en ingång på vardera sida som ger enkel åtkomst från båda sidorna av tältet, så att alla kan komma in och ut bekvämt.

Tältet har ett stadigt ramverk som är konstruerat för att motstå tuffa vindar , samt robusta och stadiga glasfiberstänger.

Expresstältet är ett utmärkt val för dina utomhusäventyr. Ingen mer krånglig tältmontering – bara en avkopplande campingtur! 

Klicka här för att se hur enkelt du monterar och demonterar tältet!

Specifikationer:

Tältstorleken ska mätas från stolpe till stolpe. (+-5cm)

Litet tält (för 1-2 personer): 205 cm x 140 cm x 115 cm (förpackad storlek: 68 cm x 15 cm x 15 cm); 2 kg - vattenpelare 3000 mmVp
Stort tält (för 3-4 personer): 210 cm x 200 cm x 140 cm (förpackad storlek: 77 cm x 15 cm x 15 cm); 2,5 kg - vattenpelare 3000 mmVp

Varje expresstält levereras tillsammans med: 4 st tältpinnar, 4 st tältlinor och förvaringsväska.Schrijf een recensie

Relaterade produkter

Förtält bagagelucka Förtält bagagelucka

Förtält bagagelucka

199.90 EUR 149.90 EUR