Förbered din personal!

Ett av de mest säkra och omtänksamma sätt att sprida glädje till din personal och medarbetare!

Kontakta oss idag på [email protected] för en kostnadsfri offert!

Julklappar

Hos oss handlar julen inte bara om festligheter och gemenskap, utan även om att ta hand om dem som gör din verksamhet stark och framgångsrik. Vi på Krisskydd är stolta över att erbjuda ett unikt urval av produkter för krisskydd och hemberedskap – det perfekta valet för att visa din uppskattning och omtanke genom julklappar som verkligen betyder något.

Varför välja våra produkter som årets julklappar?

1. Säkerhet i fokus: I en värld där förberedelse är nyckeln till att hantera oväntade situationer, ger våra produkter en känsla av trygghet. Ge dina medarbetare verktygen de behöver för att vara förberedda på både små och stora kriser.

2. Omtanke om hemmet: Julklappar handlar inte bara om att ge något materiellt – det handlar om att visa att du bryr dig. Genom att välja produkter för hemberedskap ger du en gåva som visar att du vill att dina medarbetare och deras familjer ska vara säkra och redo oavsett vad framtiden har att erbjuda.

3. Anpassning och omtanke: Vi förstår att varje företag är unikt och därför erbjuder vi möjligheten att skräddarsy julklapparna efter dina önskemål. Vårt sortiment erbjuder olika produkter och prisklasser för att passa just din organisation.

Vi gör det enkelt att sprida julglädje:

1. Inslagningstjänst: Låt oss ta hand om detaljerna. Vårt professionella team erbjuder inslagning av julklapparna, så att de anländer till dina medarbetare som vackert presenterade gåvor redo att överraska.

2. Specialpriser vid större beställningar: Vi vet att julen är en tid då du vill uppmuntra samhörighet och uppskattning bland din personal. Därför erbjuder vi specialpriser vid större beställningar, så att du kan skapa minnesvärda stunder utan att överskrida din budget.

Så här går du vidare:

1. Utforska vårt sortiment: Ta en titt på vårt omfattande utbud av produkter för krisskydd och hemberedskap. Vårt mål är att du ska hitta det som passar bäst för din personal.

2. Kontakta oss: När du har hittat de perfekta julklapparna är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss på [email protected] för att diskutera dina önskemål och ta reda på mer information om våra specialpriser och vår inslagningstjänst.

3. Beställ i god tid: För att säkerställa att alla julklappar är klara i tid, rekommenderar vi att du gör din beställning i god tid före jul. Det ger oss tillräckligt med tid att förbereda och leverera dina gåvor med omsorg.

Låt årets julklappar vara en symbol för omtanke och säkerhet. Ge dina medarbetare något som inte bara kommer att glädja dem, utan också hjälpa dem att känna sig förberedda på framtiden. Kontakta oss idag för att göra årets julklappsval till något alldeles extra speciellt!

Tänk på att en julklapp är helt skattefri om den inte överstiger 500 kr (inklusive moms). För mer information gällande skatt på gåvor, ber vi dig läsa mer på Skatteverkets hemsida (länk).