Returer & byten

Du har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Varan ska skickas i retur till oss så fort som möjligt, och du som kund har som ansvar att se till att returen inkommit till oss senast 14 dagar räknat från det datum du meddelade oss om att du utnyttjat din ångerrätt. Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i ev. originalkartong.

Kontakta oss på [email protected] för att beställa en retursedel mot en kostnad på 99 kr. Alternativt kan du betala returportot själv hos postombudet och då rekommenderar vi att du väljer ett fraktsätt med spårnings-nummer.

 

Returinstruktioner

1. Packa ned produkten som du önskar returnera. Vänligen lägg med ett meddelande där du skriver ditt namn, adress och ordernummer. Du kan använda dig av samma förpackning som du mottog din beställning i, självklart går det bra med en egen förpackning med. 

2. Gå till ditt närmsta ombud och be dem skicka din retur till adressen nedan. Du är skyldig att betala porto på plats hos ombudet och vi rekommenderar alltid att du skickar din retur som spårbart paket så att du får ett spårningsnummer på din retur och kan se att den kommer fram ordentligt. 

Namn: Krisskydd.se c/o Dennis M AB

Adress: Box 48

Postnummer: 71121

Stad: Lindesberg